måndag 28 december 2009

2009 går mot sitt slut

Ytterliggare ett år går mot sitt slut. Det rensas i “to do”-lists, gamla surdegar tas upp I ljuset med hopp om att bli avklarade för en gångs skull. Man vill ju börja det nya året så fräscht som möjligt.
Så vad tycker jag om 2009? Hur va året som gick? Jo, nämligen.

· Arbetsmässigt:

o Min huvudsakliga sysselsättning = Tämligen ointressant år, förutom alla big brother intriger här på kontoret så har det varit ett stort genomlida år.

o På den egna företagsfronten så börjar det nu äntligen komma så långt så att en lansering kan formuleras. Vi drar igång så snart 2010 har vaknat.
En hel del intressant samarbetspartners dök upp så här i slutet av året, och med det en del nya produkter. Nu skall vi bara lösa tryckeriet, sen är det klart.
Tur man har haft ett eget företag som kunnat stimulera ens kreativa sinnen, annars hade jag varit redo för gubbdagis nu.

· På det personliga planet:

o En hel del insikter har ramlat över mig det senaste året, inga snälla, men ack så viktiga. Kontentan är väl att jag känner mig starkare och mer självständig.
Inte för att mitt självförtroende va oroväckande lågt innan, men det är alltid positivt när man går igenom svårigheter eller djupa, jobbiga insikter att man kommer ut ”on top” så att säga.
Att självplågeriet har gjort att jag kommit en liten bit framåt.

o Samboskapet med min svåger tog slut nu i dec 2009, det varade i hela 14mån, inte illa. Dessvärre så fortsätter särboskapet med min fru, vi är inne på 15mån nu. Hoppas vi finner en lösning på detta så snart som möjligt.

o Lägenheten har fått sig en ommöblering och en liten uppfräschning, jösses, vi har ju en riktigt stor lägenhet.

o Jag har en för liten tv…

3 kommentarer:

Hälsovetaren - gooooo healthy sa...

Sluta klaga på TV:n!!!!

Den lilla affärsmannen sa...

Det är lite jobbigt att ha en sådan liten och ynklig tv som vi har år 2010 älskling :o)

Hälsovetaren - gooooo healthy sa...

Älskling! Vi har ju numera nästan en antik TV, det är ju lite coolt i sig.
Sen vet du varför vi inte har råd att köpa en större tv...